Uncategorized,

1000 Euro Lenen? Dringend geld nodig? Op deze manier kan het!

4
Shares

Geld lenen hoeft niet altijd om een groot bedrag te gaan, soms heb je gewoon dringend geld nodig. Als je een huis wilt kopen of verbouwen zijn grote bedragen vaak wel noodzakelijk, maar er zijn ook redenen waarom je een kleinere lening nodig kunt hebben. Een nieuwe inrichting voor je huis bijvoorbeeld of wat denk je van de aanschaf voor alles wat je nodig hebt als je een kindje verwacht?

Even snel 1000 euro lenen kan een goede uitkomst bieden, als je geen hele grote bedragen hoeft te lenen. Je kunt aanschaffen wat je nodig hebt en het in termijnen afbetalen, die aangepast zijn aan jouw inkomen.

Online 1000 euro lenen (zonder bank)

1000 euro lenen kun je onder andere online doen. Hier zijn veel aanbieders die jou willen helpen om het geld bij elkaar te krijgen. De voordelen van online 1000 euro lenen zijn:

  • Je krijgt het geld zeer snel op je rekening, vaak dezelfde dag nog.
  • Veel online kredietverstrekkers kijken niet eerst bij het BKR of jij betrouwbaar bent om geld aan te lenen. Een gewone bank zal dat vaak wel doen.
  • De looptijd van de lening is vaak maar kort, waardoor de rente niet zo hoog kan oplopen.

Let bij een ‘minilening’ wel goed op de rente die berekend wordt. Vaak is deze behoorlijk hoog, waardoor het voor jou positief is om de lening zo snel mogelijk af te betalen, zodat het uiteindelijke bedrag niet zo hoog wordt.

1000 euro lenen bij de bank

Als je liever niet online wilt gaan lenen, kun je ook bij je eigen bank vragen of zij jou een lening van 1000 euro willen verstrekken. Deze bank zal wel eerst het BKR raadplegen om te zien of jij in staat bent de lening terug te betalen. Misschien klinkt dit negatief, maar het BKR zorgt er tevens voor dat jij geen geld gaat lenen terwijl je daarmee in de problemen kunt komen. Het is dus tevens een soort vangnet voor jezelf.

Maar geen nood, als je een inkomen hebt geven ze je nog steeds snel een lening van € 1000 of meer.

1000 euro lenen in termijnen

Snel even wat geld lenen kan erg makkelijk gaan, vooral als je de online weg kiest. Je kunt bij de meeste partijen eerst een offerte aanvragen, en vervolgens pas over gaat tot de definitieve aanvraag. Het voordeel is dat het geld enorm snel op je rekening staat, en je het dus meteen kunt spenderen.

Daarna kun je starten met de terugbetaling van de lening. Dit kan volgens maandelijkse termijnen. Je kiest hier of je die lening in een jaar, twee jaar, drie jaar, … wenst terug te betalen.

TIP: Iedere partij beschikt over andere rentes, daarom is het een goed idee om meerdere offertes aan te vragen. Zo weet je meteen waar je goedkoop geld kunt lenen.

Bij welke partijen kan ik geld lenen?

Om het jou gemakkelijk te maken hebben we meteen een mooie opsomming gemaakt van alle mogelijke partijen waar je snel 1000 euro kunt lenen.